IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Fotografiranje apartmana, vila, kuća za odmor, hotela, nekretnina, interijera i eksterijera

Fotografiranje apartmana, vila, kuća za odmor, hotela, nekretnina, interijera i eksterijera objekata najmodernijom opremom. Poznato je da je fotografija ta koja prodaje proizvod, hotelsku sobu, apartman, vilu ili neku drugu nekretninu. Odlična profesionalna fotografija zadržati će i zainteresirati kupca ili onoga koji unajmljuje prostor na određeno vrijeme. kako bi i vaš objekt izgledao atraktivno na internetu i plijenio pažnju više od ostale konkurencije potrebno je izraditi profesionalne fotografije vašeg objekta, bilo apartmana, vile ili kuće za odmor. Po povoljnim cijenama izrađujemo profesionalne fotografije vaših apartmana i ostalih turističkih kapaciteta. Sve fotografije snimaju se u RAW formatu i idu u postprodukciju na daljnju obradu kako bismo vam isporučili finalne fotografije koje će plijeniti pažnju i vašu nekretninu učiniti atraktivnom pri prvom pogledu na nju. Izrada profesionalnih fotografija vaših apartmana ili vile prvi je korak ka boljem punjenju svojih kapaciteta.
Nazovite 095 391 7622 i dogovorite snimanje ili fotografiranje vaše vile ili apartmana. Mi smo tu za Vas.
Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica Fotografiranje apartmana vila crikvenica

Fotografiranje apartmana

Fotografija mora biti profesionalno izrađena i prezentirana na tržištu. Za dobru fotografiju potrebna je skupa oprema i veliko znanje fotografa kako u fotografiranju tako i u post produkciji tj vrhunsko poznavanje softvera i rada u programima za post produkciju fotografija da bi se došlo do krajnjeg proizvoda tj do fotografije koja će privući kupca vaše nekretnine, apartmana, vile ili kuće za odmor.

Fotografije interijera se rade u nekoliko različitih tehnika sa rasvjetom ili bez rasvijete:
  • Fotografiranje interijera sa radijskim bljeskalicama i kišobranima za ravnomjernu difuziju svjetlosti
  • Fotografiranje interijera sa specijalnom fotografskom led rasvjetom
  • Fotografiranje interijera korištenjem HDR tehnike stapanja 5 fotografija istog kadra a različitog osvjetljenja (dispozicije) u jednu finalnu fotografiju
  • Fotografiranje interijera korištenjem duge dispozicije
  • Noćno fotografiranje interijera uz rasvjetu objekta
Fotografije eksterijera vašeg objekta, apartmana, kuće, vile rade se danju korištenjem filtera za objektiv bilo da se slika tj fotografira sa zemlje fotoaparatom ili iz zraka bespilotnom letjelicom.
Izrađujemo i fotografije objekta u sumrak kada zalazi sunce i kada su prirodne boje najljepše uz osvjetljenje vašeg objekta. Tada se snima dugom dispozicijom.
Fotografije interijera i eksterijera snimaju se visokokvalitetnim širokokutnim objektivima koji ne izobličavaju sliku. Fotografije imaju ravne linije, čisti kadar i izgledaju lijepo i prirodno.

Fotografiranje iz zraka

Snimanje i fotografiranje apartmanskog objekta, vila, kuća za odmor ili hotela iz zraka bespilotnom letjelicom. Fotografije iz zraka daju dodatnu čar vašem objektu ne samo zbog ljepote već i što realno mogu dočarati blizinu mora ili ljepote okoliša vašeg objekta. Turist ili kupac si može realnije dočarati gdje se objekt nalazi i u kakvom je okruženju. Takva fotografija ponekad može biti presudna u odluci klijenta kod iznajmljivanja vaših kapaciteta.

Pogledajte više naših uradaka na našim internet stranicama za fotografiju i video ovdje: FOTO VIDEO PRO

Za fotografiranje apartmana ili vile nazovite 095 391 7622

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
TEL: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   4