IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Aplikacija za iznajmljivače smještaja sa booking sustavom

Aplikacija za iznajmljivače privatnog smještaja, apartmana, villa, kuća za odmor sa CMS sustavom za upravljanje sadržajem sadrži sve što je potrebno iznajmljivačima kako bi na internetu predstavili svoje kapacitete. Iznajmljivači mogu dodavati tekstove na četiri jezika, voditi kalendar popunjenosti i mijenjati cijene za narednu godinu. Samostalno mogu dodavati nove fotografije u galeriju forografija i pisati akcijske cijene za određene periode.

Internet stranice za iznajmljivače privatnog smještaja izrađuju se u responsivnoj tehnologiji da mogu biti vidljive na mobilnim uređajima, smartphone-ima i tabletima. Iz administrativnog dijela iznajmljivači mogu samostalno uređivati svoj sadržaj.
Svaki imalo ozbiljan iznajmljivač privatnog smještaja danas ukoliko želi iznajmiti što veći broj dana svoje kapacitete i smanjiti troškove usluga turističkih agencija treba imati svoje internet stranice. Time ne samo da smanjuje troškove raznih (velikih) agencijskih provizija već daje na ozbiljnosti svog smještaja i svojih usluga. Na primjer danas vas stranac upita da mu date svoj link objekta koji iznajmljujete a vi mu kažete da nemate. Vi ste u najmanju ruku kod tog gosta neozbiljna osoba i izabrati će onoga gdje na njegovom webu može u detalje doznati kako i gdje će sa svojom obitelji provesti godišnji odmor. Ima iznajmljivača koji će reći - ah da nemam svoje stranice ali se reklamiram na onom portalu pa im dam taj link. Izvrsno. Izvrsno je toliko što će taj gost kad ode pogledati taj link na tom portalu naći barem 100 ljepših i boljih apartmana soba ili vila i odabrati neku od njih umjesto Vaše. Dobro je reklamirati se na drugim portalima utoliko što će se baš vaši kapaciteti nekome svidjeti ili će vas barem vidjeti. No u situaciji kada trebate nekome pokazati samo vaše web mjesto i samo vaše apartmane, sobe, vilu ili kuću za odmor onda definitivno morate imati svoje vlastite internet stranice na kojima je sve detaljno opisano i koje će ostaviti na gosta dojam ozbiljnosti, ljepote i sigurnosti.
Gosti koji dolaze kod nas na ljetovanje sve su zahtjevniji i morate imati na umu da se za to ljetovanje pripremaju cijelu zimu tražeći i surfajući internetom za svojim savršenim mjestom za odmor. Kad naiđu na vašu internet stranicu tu se moraju zaustaviti i odabrati upravo vas. Ako do sada nemate svoju internet stranicu vrijeme je da si je dadete izraditi.

Internet stranice iznajmljivača smještaja moraju biti vizualno lijepe i efektivne i na njima moraju biti profesionalno urađene lijepe fotografije. Nemojte sami raditi fotografije ukoliko se ne bavite fotografijom. Investirajte novac u fotografa koji će to profesionalno uraditi za vas. Slika prodaje kapacitet i to ne bilo kakva slika, već lijepa slika koja privlači pažnju. Detalji sa slike su ti koji dovlače potencijalnog gosta.

Video klip objekta je još jedan vrlo važan detalj. Slika se može fotošopirati ali video ostavlja dojam realnosti tj gost vidi stvari onakvima kakve jesu. No i video uradak mora biti profesionalno urađen pod pravim kutem i pravim osvjetljenjem, to je kratki film koji može ili očarati ili odbiti gosta ako je loše urađen. Zato obavezno napraviti dobar video uradak od par minuta i staviti ga na Youtube i Vimeo ili neki drugi video servis pa ga povucite na vaše internet stranice.

Za vas smo pripremili kompletne pakete koji uključuju:
  • Izradu internet stranica sa CMS sustavom i booking sustavom za iznajmljivače privatnog smještaja
  • Profesionalno fotografiranje objekta i smještajnih kapaciteta
  • Profesionalno video snimanje objekta i montažu filma sa postavljanjem na servise Youtube i Vimeo
  • Promociju internet stranica
Kvalitetno izrađena i SEO optimizirana internet stranica koja se pojavljuje na visokim pozicijama pri pretraživanju u tražilicama napuniti će vaše kapacitete više, bolje i dulje od bilo koje agencije a za sve ćete potrošiti puno manje novaca i u konačnici sebi priuštiti više. Zato nemojte čekati već nam dopustite da za vas obavimo kvalitetan posao i već ove sezone punite svoje kapacitete putem vaše internet stranice sa booking sustavom.

Za sve dodatne informacije nazovite 095 391 7622 ili 051 241 919 i već za nekoliko dana možete imati svoje internet stranice.

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   2