IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Izrada internet stranica za tvrtke i obrte barove restorane iznajmljivače hotele

Izrada internet stranica za tvrtke i obrte barove restorane iznajmljivače hotele i sve kojima trebaju internet stranice. Internet stranice trebaju svakome tko se bavi nekim poslom radi promocije na internetu i predstavljanja svoje tvrtke ili obrta. Internet stranice su osobna karta tvrtke ili obrta i bilo kojeg poslovnog odnosa. Ukoliko još nemate internet stranice požurite si ih napraviti jer ste ih trebali još jučer imati ukoliko se bavite nekim poslom. Danas je poslovanje bez internet stranica malo moguće a dobro izvedena internet stranica ogledalo je tvrtke koje poslovnom partneru ili klijentu nudi većinu potrebnih podataka. Danas internet stranice moraju biti prilagođene za prikaz na svim vrstama uređaja poput smartphone uređaja ili pametnih telefona i tablet uređaja. Takav dizajn internet stranica zove se responzivni dizajn jer se prilagođava ekranu na kojem se gledaju i pretražuju internet stranice. Responsive web dizajn (RWD) je dizajn internet stranica koji se prilagođava veličini ekrana putem kojega pristupate aplikaciji ili internet stranicama. Razvojem tehnologije razvile su se različite veličine ekrana i rezolucije prikaza. Do pred nekoliko godina internet stranice bile su prikazivane na desktop PC računalima ili na laptopima, no danas se prikazuju i na tablet uređajima i pametnim telefonima - smartphone uređajima. Do sada je razvoj aplikacija za svaku vrstu uređaja zasebno bio preskup i s vremenom se razvila tehnologija izrade web stranica u responsivnom dizajnu - RWD Responsive Web Design.

Imati stranice izrađene u responsivnoj tehnologiji više nije stvar prestiža već nešto što se mora imati a stranice koje nisu izrađene ovim načinom Google ne preferira i pozicionira ih lošije na tražilici. Statistike pokazuju da više od 70% korisnika danas pristupa internetu a samim time i internet stranicama sa tablet računala ili smartphona. Gotovo svatko danas pored sebe ima jedan takav uređaj i najjednostavniji i najbrži način da ode na web je putem takvog uređaja.
Internet stranice sa responsive web dizajnom prije će naći put do ciljanog korisnika nego zastarjele internet stranice koje to nisu. Još jedna velika razlika u modernim internet stranicama je ta što se je promijenio kod pisanja HTML-a pa je novi način pisanja koda potpuno potisnuo stari HTML. Sada se koristi HTML5 uz CSS3 i novi pretraživači ili browseri potiskuju stranice pisane u starom kodu i daju prednost novima pisanim u novijem HTML5 jeziku. Ako imate starije web stranice sada je krajnje vrijeme da si naručite nove ukoliko i dalje želite postizati dobre pozicije na pretraživačima. Responsivni web ima prednost nad ostalim stranicama uz naravno jako dobru profesionalno odrađenu SEO optimizaciju za pretraživače.
Responsivne web ili internet stranice preslaguju se ovisno o veličini ekrana. Za napraviti takav web potrebno je izuzetno znanje i trud. Stranice i njihova izrada mnogo su kompleksnije nego kakve su bile do sada.

Ukoliko se ozbiljno želite predstaviti na internetu i polučiti dobre rezultate u plasmanu i prodaji svojih proizvoda, kapaciteta i slično trebati ćete angažirati stručnjaka koji će za Vas odraditi odličan posao i približiti Vaš proizvod ili uslugu velikom broju krajnjih kupaca. Dobre internet stranice danas moraju biti responsivne, moraju biti izvrsno optimizirane za pretraživače te moraju biti pisane i rađene u najnovijim tehnologijama.

Najbolja tehnologija današnjice sve od 2001 godine je Microsoft Asp.Net ili Active Server Pages u kojoj za Vas već 16 godina izrađujemo internet stranice. Razvojem i napretkom tehnologije razvijao se i Asp.Net prateći trendove. Tako danas Asp.net kombiniramo sa Ajax i Jquery Javascript bibliotekom za brži odziv stranica te ugradnjom Bootstrap frameworka kako bi stranice postale responsivne i prilagodljive ekranima. Ukoliko često surfate internetom primjetili ste da današnje stranice izgledaju potpuno drugačije nego ranije. Stručno korištenje ovih tehnologija uz godine iskustva i rada sa svim tehnologijama jamčimo Vam odlične internet stranice koje će Vam donijeti mnogo uspjeha u poslovanju.

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   3