IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Internet trgovina - web shop

Internet trgovina - aplikacija za prodaju proizvoda putem interneta sa CMS sustavom za upravljanje sadržajem. Aplikacija je izrađena u responsive web tehnologiji kako bi mogla biti vidljiva i korištena na mobilnim uređajima, smartphonima i tabletima.

Sami možete uređivati kategorije i podkategorije, proizvode koje želite prodavati sa svojim opisima i fotografijama. Aplikacija ima tražilicu nekretnina te ispis jednog ili više odabranih objekata. Sama aplikacija je Vaš mali putujući ured kojem možete pristupiti sa bilo kojeg računala spojenog na internet i prezentirati svoje proizvode na bilo kojem mjestu. Aplikacija govori četiri jezika a po želji klijenta može se ugraditi i dodatne jezike.

Više o aplikaciji možete pročitati u tekstu koji slijedi.
Web shop ili internet trgovina potpuno je funkcionalna trgovina sa karticnim poslovanjem ili bez njega. Izradena je u Microsoft ASP.Net (Active Server Pages) tehnologiji sa ugradjenim CMS sistemom za lako upravljanjem sadržajem i procesuiranjem narudžbi sa stranica administracije. Vrlo lako se upravlja trgovinom bez nekog posebnog prethodnog znanja.

Vlasnik sam dodaje i mjenja proizvode u bazi, mjenja cijene po potrebi i dodaje fotografije proizvoda. Program je popracen potrebnim "Helpovima" ili pomocnim natuknicama za lakše korištenje programa. Sve je pojednostavljeno do te mjere da sa užitkom vodite svoj internet dućan. Sami dodajete nove kategorije i podkategorije proizvoda i uredujete svoju trgovinu onako kako vama to odgovara. U cjenu ducana dolaze i popratne stranice ( O nama, uvjeti placanja, novosti, uvjeti korištenja) tako da dobijete kompletan proizvod. Na tim stranicama isto tako sve tekstove mijenjate sami po potrebi i na taj nacin u svakom trenutku možete osvježiti svoj websajt bez potrebe za profesionalnom pomoći. Vi ste sam svoj profesionalac i webmaster. Trgovina koristi Microsoft SQL Server 2012 bazu podataka sa izvrsnim sigurnosnim sustavom, a svi podaci u bazi zašticeni su jednosmjernom enkripcijom.

Primjer internet trgovine: www.storm-racunala.hr 

Zatražite prezentaciju programa na telefon 095 391 7622  ili 051 241 919

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   12