IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Programiranje internet aplikacija

Programirane dinamične internet stranice izrađujemo u Microsoft Asp.Net tehnologiji od samog začetka te tehnologije daleke 2001 godine. Asp.Net ili Active Server Pages Microsoftova je tehnologija izrade dinamičnih i robusnih te skalabilnih aplikacija koje koriste baze podataka u našem slučaju Microsoft Sql Server 2012 ili XML fajlove u koje se spremaju pojedini podaci.

Danas se Asp.Net kombinira sa Ajax i Jquery biblotekom Javascropt koda kako bi stranice izgledale dinamičnije sa bržim odzivom prema klijentu. Pisani kod aplikacije je VB.Net ili Visual Basic tj njegova posljednja inačica. Kod Asp.Net-a finalni kod je predkompajliran ili laički rečeno preveden na jezik računala u kombinaciju nula i jedinica što uzrokuje brzu izvedbu neke radnje, naime server ne mora čitati kod stranice pa ga prevoditi i na kraju izvoditi da biste vi vidjeli konačan rezultat. Rezultat se odmah servira klijentu. Brzina izvedbe i odziva aplikacije uz stručno pisan kod čini Vašu aplikaciju izuzetnom i drugačijom.
Uz naše dugogodišnje iskustvo u radu sa ovom tehnologijom, prošli smo sve faze razvoja i sve verzije .Neta od Asp.Net 1.1 pa do danas kada se sve izrađuje u Asp.Net 4.5.2 inačici ove tehnologije objektnog programiranja.

Svaki web ili internet stranica sastoji se od HTML koda koji je baza svake internet stranice kako statične tako i dimamične. Danas se razvojem tehnologija i hardvera promijenio i način pisanja HTML koda pa se sada sve izrađuje u HTML5 inačici. Novi HTMl je čišći pretraživaču za čitanje a sam izgled iternet stranica određuje se upotrebom CSS3 ili Cascading Style Sheets. CSS su fajlovi u kojima se pišu određene klase kako koji dio weba treba izgledati, boje, širine, visine, pozadine itd. Kako bi stranice bez odlaska na server po upute imale što brži odziv tu koristimo i Jquery Javascript datoteke koje uz Ajax tehnologiju daju brži odziv, brži upit na bazu podataka i dinamičniji izgled samih stranica. Da bi sama stranica odradila neki vaš upit tu je VB.Net kod ili Visual Basic programski jezik koji rješava sve Vaše upite na bazu i prezentira vam željene podatke.

Kako bi Vaša internet stranica bila responsivna kroz samu izradu kombinira se i Bootstrap framework koji omogućava njezino preslagivanje i drugačiji prikaz za svaku vrstu ekrana zasebno. Kao što vidite za izradu dobrih internet stranica potrebno je veliko znanje svih ukratko opisanih tehnologija. I kada je Vaš web tehnički napravljen još uvjek nije gotov. Nedostaje mu SEO optimizacija za pretraživače (Search Engine Optimization) jedna od najvažnijih stavki danas. Da bi vaša internet stranica bila vidljiva korisnicima tj da bi se lako pronašla u moru milijuna drugih stranica potrebno ju je odlično optimizirati prema pojmovima i frazama vezanim uz vašu djelatnost. Danas u svijetu postoje tvrtke koje se samo bave optimizacijom stranica i na njoj zarađuju ogromne novce jer svaka ozbiljna tvrtka želi biti na prvoj stranici Googla pa shodno tome i investirati novac kako bi pretekla konkurenciju. Optimizacija vas čini vidljivim i pomaže lakom pronalaženju vašeg weba te dovede klijenta na Vaše internet stranice i njihov prvi kontakt sa vašom tvrtkom ili obrtom. Ostatak čini vaša internet stranica i vaša politika poslovanja tj Vaša konkurentnost na tržištu u omjeru dobivene vrijednosti za novac.

Naš zadatak je da Vam isporučimo odlično isprogramirane internet stranice koje prate sve trendove programiranja i SEO optimizacije, da vaše internet stranice budu moderne, uporabljive, jednostavne za korištenje i da se vrlo lako pronađu i istaknu među milijunima drugih na tržištu te da vaš proizvod ili djelatnost bude odlićno prezentirana na internetu.

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   2