IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Video snimanje iz zraka i fotografiranje

Snimanje iz zraka i fotografiranje objekata najmodernijom opremom. Snimanje video klipova, reklama s montažom i postavljanjem na Youtube kanal. Snimanje iz zraka vršimo dronovima marke DJI dokazano najboljima za ovakav vid snimanja videa i fotografiranja. Svaki snimak iz zraka dodatno se obrađuje u postprodukciji kako bi dobili najbolje rezultate i prikaz vašeg objekta ili važnog događaja.
Ukoliko želite snimiti vaše vjenčanje iz zraka, vaš hotel ili vilu ili možda korporativni skup, slobodno nam se javite kako biste doznali sve potrebne detalje.
Fotografiranje objekata, nekretnina, apartmana, vila te fotografiranje važnih događaja najmodernijim Canon fotoaparatima i pripadajućom opremom. Fotografiramo interijere u modernoj HDR (High Definition Range) tehnici kako bi odlična fotografija postala još bolja u očima onog tko gleda, vašeg potencijalnog kupca nekretnine ili potencijalnog gosta hotela ili privatnog smještaja. Poznato je da je fotografija ta koja prodaje proizvod, hotelsku sobu ili nekretninu.

Fotografiranje nekretnina

Fotografija mora biti profesionalno izrađena i prezentirana na tržištu. Za dobru fotografiju potrebna je skupa oprema i veliko znanje fotografa kako u fotografiranju tako i u post produkciji tj vrhunsko poznavanje softvera i rada u programima za post produkciju fotografija da bi se došlo do krajnjeg proizvoda tj do fotografije koja će privući kupca vaše nekretnine ili nekog drugog proizvoda.

Video snimanje

Video snimanje nekretnina, vila, kuća za odmor, hotela i svih vrsta proizvoda. Video snimke radimo najkvalitetnijom Canon, Manfrotto, Glidecam i DJI opremom na tržištu. Vaše video snimke ili spotovi obrađuju se u vrhunskim alatima za obradu videa u post produkciji kako bi se dobio što kvalitetniji proizvod ili snimak. Za snimanje se po potrebi koriste slideri, kranovi, Glidecam stabilizatori i ostala oprema za video snimanje.

Video snimanje i fotografije iz zraka

kako bi vaš objekt ili događaj bio što modernije i ljepše prikazan danas se često koriste dronovi za snimanje iz zraka. To video snimci daje poseban štih i čini je privlačnijom. Za vas po želji snimamo iz zraka nekretnine, vile, hotele, kuće za odmor, događaje te ih obrađujemo u najmodernijim softverskim alatima za obradu videa. Za vas snimamo i slažemo video spotove, optimiziramo ih za društvene mreže i postavljamo na kanale Youtube i Vimeo. Svaki video postavljen na Youtube ili Vimeo sadrži potrebne linkove ili poveznice na vaše internet stranice i direktne brojeve telefona na koje vam se potencijalni kupac odmah može javiti.

Ukoliko želite možete svoju internet ili medijsku kampanju prepustiti nama. Ovisno o vašim željama i potrebama sastaviti ćemo plan, predočiti cijene kampanje kakvu izaberete i odraditi ćemo ju za vas kad od vas dobijemo odobrenje i nakon što se složite sa uvjetima i cijenama za izabranu vrstu marketinške kampanje.

Pogledajte više naših uradaka na našim internet stranicama za fotografiju i video ovdje: FOTO VIDEO PRO

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   1